• Avdelingen vår

01/03/2021

STJERNE AVDELINGEN

Vi er en aktiv og robust avd med snart 19 barn født i 2016, og ca 50/50 jenter og gutter. Og vi er pr i dag 2 fast ansatte 100% Lena Ped.leder(disp) og Kasia BUA, og 2 vikarer som deler en 100%still, en BUA som er pensjonistvikar Jorunn, og en assistent Linda . Dette er voksne som har jobbet hos oss veldig lenge, og kjenner barna.
    Dette er en flott bukett som har kjent hverandre siden oppstart i bhg 2018.
    Man gjenkjenner disse på deres nysgjerrighet ute, de elsker alt som kan krype og gå. Mark, larver og edderkopper. De er aktive, og klatre, løpe og krype er hverdags aktiviteter. De elsker å gå på tur, og være ute, og da i all slags vær.
    Vi er opptatt av vennskap, og god kommunikasjon. Så hver dag(nesten) så har vi en xtra samling, som går på at alle skal få kunne fortelle hvordan dagen deres har vært. Her får de mulighet til å kommunisere med de andre, hvis det har vært konflikter tidligere på dagen, eller bare få lov til å takke for hjelp Barna er veldig gode på dette. Barna er veldig flinke til å leke på tvers av barnegruppa, og de alle har noen å leke med hver dag.
    Vi har en veldig fin foreldregruppe som har fulgt hverandre gjennom noen år nå. Foreldre som samarbeider godt med oss ansatte, og avd.